2011. júl. 30.

Arra születtél, hogy egy missziót tölts be! 
Dió, te arra születtél, hogy másokat szolgálj. Ez a szám nem a pénz száma, nem ígér hatalmas anyagi sikereket. Azonban az is elõfordulhat, hogy egyszer csak olyasvalamibõl keresel majd sok pénzt, ami addig csupán hobbid volt. Az életedet, inkább a mások, vagy a közjó érdekében végzett szolgálat jellemzi, mint az egyéni érvényesülés keresése. Érdeklõdésed is inkább szellemi, mint anyagi.
 
Szívesen foglalkozol vallási, spirituális és filozófiai kérdésekkel. Sok élettapasztalaton mész keresztül. Általában mások által elkezdett, folyamatban lévõ munkákat viszel sikerre. Érdeklõdésed globális, az egész világ sorsát a magadénak érzed. Elõfordulhat, hogy egy nemzetközi szervezethez csatlakozva végezel karitatív tevékenységet.
 
Érzékenyen reagálsz mások gondolataira, zenére, színekre. Hatalmas lelki és empatikus érzékkel áldott meg az élet. Idealisztikus a gondolkodásod, fontos hogy ideáidat megvalósíthasd. Ügyelned kell arra, hogy ideáid mellet hangsúlyt fektess a hétköznapi élet dolgaira is, vagy legyen melletted valaki aki kézben tartja, az olyan dolgokat, mint a számlák kifizetése és a pénzügyek bonyolítása, ellenkezõ esetben komoly nehézségekbe ütközhetsz.
 
5-ös személyes éved van, ezért sok meglepetésben és fordulatban lehet részed!

Ne készíts nagyon szigorú terveket magadnak, mert könnyen lehet, hogy váratlan forulatokat hoz az életed. Állj készen a változásra és légy nyitott minden kihívásra, amit az élet eléd állít, mert olyan tapasztalatokhoz juthatsz, ami örökre megváltoztatja az életedet és elindít egy úton, ami az álmaid megvalósulása felé visz téged.
Ne csak ülj ölbe tett kézzel, hanem mozdulj ki jót tesz neked most egy kis levegõváltozás, nehány új kapcsolat. Minden szempontból tele lesz meglepetésekkel ez az idõszak most ne törekedj a biztonságra.
 
Anyagiak és munka: A sok meglepetésszerű változást abban a pillanatban inkább nehézségként élheted meg, de mindenképpen a fejlődés felé egy új irányba visz. Légy nyitott és állj készen bármilyen hirtelen fordulatra, mert az idei év a hitedet teszi próbára. Rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz, amit később felhasználhatsz, hogy anyagilag és szakmailag is továbbfejlődj. Dőlj hátra, engedd el magad és élvezd, hogy változol!
 
Párkapcsolat: Ez az év sok fodulatot hozhat neked, akár van társad, akár nincs. Ha nincs társad, akkor idén légy az eddigeknél is sokkal nyitottabb, mert az élet olyasmit tartogat számodra, amire eddig nem is számítottál. Ha van társad, akkor készülj fel rá, hogy változás áll be a kapcsolatotokba, amit az adott pillanatban, akár nehézségként is megélhettek, de mindenképpen előrevisz benneteket.
Légy nyitott bármire, ez az év nem a stabilitásról, hanem az újról és a változásról szól.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése