2013. febr. 6.

Úttalanul


Újra munka nélkül vagyok. Egy év alatt immár harmadszor. Aki ezt nem élte át, nem tudhatja, milyen érzés, mit jelent kiszolgáltatottnak lenni és létbizonytalanságban élni. Kicsit összeszedem a gondolataimat és leírom mi történt. Mostanában úgy is csak azt teszem: írok. Azért is nyitottam új blogot, hogy valahol egy helyen legyenek az írások, amiket elkövettem. Most hasznát veszem, időm van bőven, s gondolatom, indulatom is van hozzá. Hogy tehetségem van-e, azt nem tudom, de rajtam segít: leköt, megmozgatja az agysejtjeimet, nem érzem haszontalannak magam.
Újból várakozásteli izgalom van rajtam, hogy hova, milyen körülmények közé kerülök, milyen emberekkel hoz össze a sorsom, milyen feladatokkal. Mert a sors szövődik tovább, ha állni látszik is, a háttérben fontos dolgok zajlanak, s valami közeledik.


Nem vagyok abban a helyzetben, hogy én lépjek, döntsek, válasszak, mert most nincs helyzet, nincs út előttem...de bízom benne, hogy épül.

4 megjegyzés:

 1. Nagyon bízom benne,hamar megépül az út és elindulhatsz rajta ismét. Szorítok neked!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm. Ha vannak kapcsolataid, légyszíves intézz valami kevésbé rögöset. Már kirázza belőlem a lelket a szekér. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahogy elnézem ezt a mai világot, többszintes az autópálya és idelent csak rögös utak vannak.

   Törlés
 3. A rögöset már ismerem. Most kipróbálnám azt az autópályát is. :)És ki is próbálom...száguldozni fogok!

  VálaszTörlés