2011. okt. 6.

Lélektárs

Elárulom nektek az én legnagyobb titkomat. Megteszem, mert személyesen nem ismertek.
Ha olvasta valaki blogom első felét, egész életem nyitott könyvként szerepel előtte, s ha csak az utóbbi bejegyzéseket olvasta, akkor is képet kaphat rólam, a hitemről, a gondolataimról és a vágyaimról.
Huszonnégy évnyi házasság után váltam el, s azóta mintegy hét éve élek egyedül. Pár meddő próbálkozást kivéve, amiknek történetét Indián, Majdnem szerelem, András, illetve Internetes társkeresés cimű bejegyzéseimben el is meséltem részletesen.

Hosszú ideje imádkozom azért, hogy megtaláljam azt az embert, akit életem hátralevő éveire a sors nekem szánt. Tudom, már megtapasztaltam, hogy az én életemben nem úgy működnek a dolgok, hogy pozitiv gondolkodással megteremtem magamnak, azt, amit szeretnék. Sokaknak sikerülhet, elhiszem. Hatalmas képzelőerő, hit és akarat árán sikerülhet bevonzani azt, amit szeretnénk. Ugyanakkor vallom, ha burgonyát, hagymát és kolbászt kaptam a sorstól erre az életre, soha nem leszek képes chilis babot főzni belőle, esetleg egy nagyszerű paprikáskrumplit. 

Az én lehetőségeim a horoszkópom szerint is erősen korlátozva vannak. Természetesen a korlátokat jelentősen kitágithatjuk, ha kemény munka árán előbbre vagyunk képesek jutni az életnek nevezett iskolában, s rendre megfelelünk a vizsgákon, a jutalom nem marad el. De nem mint csillivilli ajándék érkezik az életünkbe. Megkapjuk, s vele az újabb batyut, amit hoz magával, a vele járó boldogság mellett telve újabb kihivásokkal, feladatokkal.
Vizualizáltam én már magamnak párt, aki nagyon kell, hogy szeressen, ne legyenek mellette egzisztenciális nehézségeim, végre békés legyen az életem. 

Meg is érkezett az életembe, s akkor jöttem rá, hogy bár minden kritériumnak megfelelt, elfelejtettem belefoglalni a gondolatmenetbe, hogy én is tudjam szeretni őt. Nem tudtam szeretni, elváltak útjaink.
Sorozatos kudarcok után egy pillanatra sem adtam fel, tudom, érzem, hogy létezik és megtalálom őt.

Hosszú idő után elhatároztam, hogy kivételesen utána nézek, hogyan alakulnak a dolgaim a közeljövőben.
Már régóta nem kérdeztem sem a kártyát, sem a horoszkópomat. Nem volt értelme. Mindig áttanulmányoztam a kapott jóslatokat, aztán félretettem és szinte azonnal el is feledkeztem róluk és tettem a dolgom, döntöttem és léptem spontán úgy, ahogy máskor, nem befolyásoltak soha a kapott előrejelzések. Utólag ha kezembe kerültek a jegyzetek, akkor tettem ki a pipákat: ez is megvolt, meg ez is és ez is...
Most az interneten próbálkoztam.
Most is imával kezdtem. Elmondtam a kételyeimet, a vágyaimat, s útmutatást kértem, hogy semmiképp ne téveszthessenek meg a vágyaim, a vakságom, a kishitűségem. Magamba mélyedtem és gondolattalanul, valahol nagyon mélyen vártam a válaszra.
Nem furcsállottam, hogy kedvenc weboldalamon kötöttem ki. Felhoztam a lapot, amit ritkán kérdeztem, de nagy hittel és elfogadással, s rábiztam a válaszadás feladatát. Semmiben nem különbözik attól, akárha Tarot kártyapaklit is szorongathattam volna. Nem a módszeren van a hangsúly. A kezem irányitva van a magasabb bölcsesség által. Azt a lapot választom, amit választanom kell adott helyzetben.
Ha anyagiakra kérdeztem, soha nem felelt az egészségemmel kapcsolatban, s ha párkapcsolatra kérdeztem, nem válaszolt munkahelyi problémákra.
Eképp foglaltam össze a kérdéseimet:
Ki ez a férfi? Milyen céllal vezettetett az életembe? Sorsszerű a találkozás, vagy kisértésként a vágyaim hozták elém? Van-e közös útunk, tudunk-e egymástól tanulni, a másik segitségére lenni? Egymáshoz tartozunk?
Ezt a választ kaptam:

Új társ

A találkozás lehetősége bizonyos. Isteni beavatkozásról van szó, amely katalizátorként működik, hogy lendületbe hozza imáid beteljesülésének folyamatát. Gondosan figyelj oda az új emberekre, akiket az életedbe küldünk. Fel fogod ismerni őket, hiszen ismerősnek tűnnek majd, kellemes és biztonságos érzést keltve.


 Az angyalok annak jeléül küldték hozzád ezt a lapot, hogy egy új személy lépett be (vagy fog belépni) az életedbe válaszképpen imáidra. Ez az ember társaddá válik az üzletben, a barátság vagy a szerelem terén. Ne kutakodj utána, hiszen ez nagyon is természetesen fog bekövetkezni. Amikor találkozol vele, légy nyitott az isteni útmutatásra, amely mindkettőtöket szeretetteljes és varázslatos módon vezet majd.
A lap további jelentései: Rátaláltál (vagy hamarosan rátalálsz) lélektársadra.  

by Dió

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Koszonom, hogy csatoltal:)roviden beleolvastam a blogodba, es igazan megkapo az oszinteseged, a nyiltsag.Szoval visszaterek, erdekelnek korabbi irasaid is.
    Nagyon szep, izleses a blogod.
    A fonti irasodhoz annyit tennek, altalaban akkor jon, amikor nem varjuk.Kivedhetetlen es eroltethetetlen..:)

    Szep napot !

    VálaszTörlés