2011. szept. 6.

Érezd jól magad, lazits!

A kiválasztott utad során fejlődésen mész keresztül. Minden, ami erre a pontra eljuttatott, az tanulságos tapasztalat volt. Keményen megszerzett tudással és bölcsességgel rendelkezel, ami segítséget nyújt majd az összes jövőbeli erőfeszítéseid során.
 
Fontos, hogy türelmes légy önmagaddal szemben! Lehet, hogy mindaddig nem fogod tudni felmérni, milyen hosszú utat tettél meg, míg nem vagy képes visszatekinteni erre a pillanatra, valahonnan, a jövő egy távoli pontjáról. Monumentális lépéseket tettél meg, és nem kis adag gyakorlati bölcsességgel gazdagodtál - ez a sok tanulás bizony időt igényelt.
 
Ma légy türelmes magaddal és a fejlődéseddel szemben. Tudd, hogy amikor valaha is dolgoztál, játszottál, szerettél és pihentél, mindig volt okod arra, hogy így tegyél. Az összes ilyen jellegű tapasztalataid abban a csodálatos emberben csúcsosodtak ki, aki ma vagy. Így hát érezd jól magad, lazíts!
 
 
"Türelmes vagyok magammal. Jól érzem magam eddigi fejlődésemmel kapcsolatban, és hogy ilyen hosszú utat tettem meg.
Megszabadulok attól a kényszeremtől, hogy a többiekhez hasonlítsam magam, hiszen mindenkinek megvan a saját, egyéni útja.
Türelmes vagyok az élettel szemben."
 
 
 
(D.Virtue: Napi útmutatás az Angyalodtól)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése